Zestaw Na Zdrowiezapakowany w kartonowe pudełeczko
Dla miłośników zdrowych przekąsek przygotowaliśmy wyjątkowo smaczny i zdrowy zestaw.
W jego skład wchodzą
Migdały Kalifornijskie Premium 200g
Migdały bogate w białko, błonnik pokarmowy, magnez, potas oraz nienasycone kasy tłuszczowe. Podobnie jak inne orzechy zawierają witaminy z grupy B, które korzystnie wpływają na pracę mózgu. Szczególnie polecane w diecie wegetariańskiej i wegańskiej.
Migdały kalifornijskie są źródłem energii, pomagają obniżyć poziom złego cholesterolu
Orzechy Nerkowca duże 200g
Składniki mineralne obecne w nerkowcach to - cynk, fosfor, magnez, miedź, potas, sód, wapń i żelazo. Są także bogate w witaminy z grupy B w tym w kwas foliowy. Stanowią silne wsparcie dla naszego układu nerwowego, odpornościowego, hormonalnego i krwionośnego. W dużej ilości, w nerkowcach obecna jest także witamina K. Jest ona bardzo ważna podczas prawidłowej krzepliwości krwi.
Nerkowiec, podobnie jak żurawina, zawiera także witaminę E, która jest antyoksydantem niezbędnym w diecie antynowotworowej. Nie sposób wymienić wszystkich prozdrowotnych właściwości tego małego owocu z wiecznie zielonego drzewa nanercza zachodniego.
Żurawina Suszona Cała Owoce Extra 200g
Suszona żurawina to bomba witaminowa. Dzięki swoim zdrowotnym właściwościom, których nie sposób wymienić, doskonale wspomaga układ odpornościowy, wspomaga leczenie owrzodzeń oraz ma zbawienny wpływ na pęcherz moczowy.Dzięki przeciwutleniaczom wspomaga organizm w walce z komórkami nowotworowymi. Jej bogate właściwości lecznicze zostały potwierdzone naukowo a żurawina została uznana za jeden z najzdrowszych owoców.
Skład: owoce żurawiny wielkoowocowej 60%, cukier trzcinowy 39%, olej słonecznikowy (poniżej 1%)
Rodzynki SOJAGI 200gRodzynki Sojagi zaskakują naturalnie ciemnoniebieskim kolorem i nietypowym smakiem.
Powstają przez suszenie w cieniu ciemnych i dojrzałych soczystych winogron.
Nie zawierają żadnych dodatków i konserwantów.
Rodzynki Sojagi to bogactwo mikroelementów. Zawierają dużo potasu, fosfor, bor, magnez, sód, wapń, żelazo i witaminy z grupy B.
To doskonała naturalnie słodka przekąska, miękka i soczysta, możesz je dodawać do ciast, owsianki i deserów.
Rodzynki sojagi można jeść samodzielnie lub można dodawać do wypieków, musli, płatki zbożowe.
kraj pochodzenia: Uzbekistan