Ryż Arborio 1kg Ryż arborio to odmiana ryżu o lekko zaokrąglonych ziarnach, idealnie nadająca się do risotto. Jest produktem lekkostrawnym i niskokalorycznym, nie zawiera cholesterolu i glutenu, zawiera bardzo dużo skrobi. Odpowiednio ugotowany pozostaje…
Ryż basmati 1kgopakowanie: torba foliowa z etykietąkraj pochodzenia: Pakistana to prosty sposób na ugotowanie ryżu: - 2 szklanki ryżu suchego wrzucam na masło rozgrzane w rondlu (tak łyżkę masła). Trzymam ryż na ogniu i intensywnie mieszam licząc do…
Ryż czarny 1kgRyż czarny jest ważnym składnikiem codziennego jadłospisu w wielu azjatyckich krajach. Dużą popularnością cieszy się m.in. w Tajlandii i na Filipinach, gdzie często używany jest do deserów. Barwę - może być ciemnobrązowa lub czarna - nadaje…
Dziki ryż 1kgDziki ryż, zwany również ryżem wodnym (botaniczna nazwa Zizania aqutica, po polsku ostruda) rośnie w przybrzeżnych wodach zbiorników słodkowodnych w Ameryce Północnej. Jako roślina dziko rosnąca stanowił od wieków pożywienie tamtejszych…
Ryż jaśminowy 1kgopakowanie: torba foliowa z etykietąkraj pochodzenia: Pakistan lub Kambodżaa to prosty sposób na ugotowanie ryżu: - 2 szklanki ryżu suchego wrzucam na masło rozgrzane w rondlu (tak łyżkę masła). Trzymam ryż na ogniu i intensywnie…
Ryż naturalny brązowy 1kgopakowanie: torba foliowa z etykietąkraj pochodzenia: Urugwaj a to prosty sposób na ugotowanie ryżu: - 2 szklanki ryżu suchego wrzucam na masło rozgrzane w rondlu (tak łyżkę masła). Trzymam ryż na ogniu i intensywnie mieszam…
Ryż paraboliczny 1kgopakowanie: torba foliowa z etykietąkraj pochodzenia: Wietnam a to prosty sposób na ugotowanie ryżu: - 2 szklanki ryżu suchego wrzucam na masło rozgrzane w rondlu (tak łyżkę masła). Trzymam ryż na ogniu i intensywnie mieszam licząc…
kgDo koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
104 Klientów kupiło ten produkt
W ofercie Naszego Sklepu znajdziesz szeroki wybór ryżu. Ryż Arborio idealny do risotto. Ryż Dziki, ryż Jaśminowy, ryż Basmati będą doskonałą bazą do dań w Twojej kuchni. Egzotyczny ryż Czarny i Ryż Czerwony zaskoczą Cię smakiem. Spróbuj!