Schowek0
Twój schowek jest pusty
Koszyk0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Nasze przepisy » Wegańskie batoniki z daktylami i nerkowcami
NowośćRodzynki SOJAGI z ogonkiem 1kg

Rodzynki SOJAGI z ogonkiem 1kg

42,90 zł brutto/ kg40,86 zł netto
NowośćMorele suszone naturalne Uzbekistan 500g

Morele suszone naturalne Uzbekistan 500g

16,90 zł brutto/ szt16,10 zł netto
Inpost Paczkomaty
alt
  • PayU
  • Przelewy24

Wegańskie batoniki z daktylami i nerkowcami

Autor: KLData dodania: 14-07-2022Wyświetleń: 227

Wegańskie batoniki z daktylami i nerkowcami

alt


300g suszonych daktyli bez pestek
150g  orzechów nerkowca
3-4  łyżki masła orzechowego
1/2 szklanki  wiórków kokosowych
2 łyżki kakao
ziarenka z laski wanilii
szczypta soli

Do blendera  włóż daktyle, orzechy, wiórki kokosowe i zmiksuj.
Do masy dodaj masło, kakao, ziarenka z laski wanilii  i szczyptę soli, zmiksuj aż masa się połączy. Jeśli jest zbyt gęsta dla Twojego blendera mieszaj łyżką.
Masę przełóż  do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia o wymiarach 20x20cm, wyrównaj.
Wstaw do lodówki na  2 godziny.
Pokrój w kwadraty lub prostokąty, jak lubisz

Wszystkiego najsłodszego :)

Przejdź do strony głównejWróć do kategorii Nasze przepisy
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu